Carles Moll, un dels nous emprenedors de l’art a Maó

N’Antxon Castresana ens presenta aquesta setmana  en Carles Moll qui es defineix com artista plàstic. Juntament amb na Yolanda Carretero han obert un espai al carrer de l’Àngel número 6 a Mao  que és mig taller, mig galeria d’exposició. És el que es diu un espai de coworking  segons en Carles qui ja té un taller per la qual cosa dedica gairebé tot el troç del que disposa a zona d’exposició “tot i que aquí també faig les plantilles dels meus gravats”.

Explica en Carles que en poc temps han obert a Maó diferents locals d’aquesta mena. “Ara hi ha espais  a uns preus asequibles i són a l’abast de gent que abans no podiem tenir-ne un”. Aquest nou ‘atelier’ funciona prou bé. “Entra gent de tota mena, persones de Maó, estrangers i es van venen obres. A jo em compren sobre tot gravats” diu en Carles.

I aquest esperança en el futur després d’obrir el local es constata en la imatge que ha captat n’Antxon. En Carles mostra una imatge serena a l’hora que, amb un somriure mentre treballa, deixa clar que aquest és el seu projecte artístic i que tirarà endavant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *