Previsions astrològiques per Roser Bona del 25 de febrer al 3 de març de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): No acceptes que et dirigeixin i fas les coses a la teva manera. Hauràs de controlar l’energia que tens, per actuar mesuradament. Segueixes una mica silenciós i reflexiu.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Tu que tendeixes a la tranquil·litat, en aquest moment et pots plantejar canvis radicals a la teva vida. Amb la parella prepareu noves activitats per fer-les plegats.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Si tens una relació de parella, podeu entrar en una etapa de més compromís que suposaria la compra d’un habitatge o d’algun altre bé comú. Gaudeixes d’una trobada amb amics.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Darrerament, et mostres rebel i cerques tenir més llibertat de moviments, el que pot portar tibantor amb la parella. Període d’expansió pel que fa a la feina i a l’economia.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Professionalment, et planteges fer alguns canvis importants, especialment si treballes pel teu compte. Recuperes l’energia i ganes de fer coses. Estàs de més bon humor.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): La teva parella passa per un bon moment i et pots trobar amb alguna sorpresa o regal. Laboralment, és temps d’avançar cap al que vols. No perdis la fe en els teus talents.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Una persona d’edat avançada pot fer-te un regal o ajudar-te amb un problema crucial. El proper amor podria ser un company de treball o algú vinculat al sector laboral.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Xerrades entranyables amb la mare o un familiar de més edat que tu. Reps notícies llargament esperades d’un assumpte laboral. Una amistat pot convertir-se en alguna cosa més.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En l’economia hauràs de posar fre. Practicar l’estalvi eliminarà preocupacions. Una persona del passat pot aparèixer del no-res, creient que encara sents el mateix.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): La intuïció et va a mil per hora. Reps informació inconscient que t’ajuda a saber de qui pots fiar-te. Xateges amb algú nou i sents que connecteu, però no et precipitis.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El teu món intern pot estar força revolucionat. Tens plans futurs, però que portes en silenci o de manera molt discreta. Dies per gaudir d’un bon àpat en bona companyia.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tens algunes aspiracions en l’àmbit professional que aviat es començaran a materialitzar. Sents que una de les teves amistats no és del tot honesta i la poses a prova.

 

Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *