Skip to content

Sí, sra. Marquès, vaig per feina

Noemí Camps Villalonga. Candidata del PSOE a l’Alcaldia de Ciutadella

 

 

Com a candidata a l’Alcaldia de Ciutadella per part del PSOE, m’he proposat conèixer de primera mà les necessitats dels diferents col·lectius i associacions de la nostra ciutat.

El passat dimarts dia 9 hi va haver una reunió amb els familiars dels residents del Geriàtric municipal, una reunió habitual on es tracten els diferents temes que els afecten i s’intercanvien parers i opinions al respecte. Un dels familiars em va oferir la possibilitat d’acompanyar-lo i amb açò vaig veure l’opció de tenir-hi un primer contacte a la vegada que posar-m’hi a la seva disposició pel que necessitassin.

La meva actitud va ser, en tot moment, d’escolta activa, ja que m’interessava, com ja he dit, conèixer de primera mà les necessitats dels residents, en aquests cas, expressades a través dels seus familiars. Així que en cap moment vaig pensar en treure rèdit polític del què allà es podia dir. Però sí que vaig intervenir al torn de paraules, d’una manera molt breu, ja que vaig pensar que el més educat que podia fer era explicar qui era i perquè era allà. Així mateix, vaig expressar que tenia constància, a través de la regidora del PSOE que porta els temes socials, de que es feia molt bona feina i vaig acabar dient que em posava a la disposició de tothom pel que considerassin. I això va ser tot. En cap cas vaig fer un “miting” ni vaig pretendre ser “l’estrella o la protagonista de la reunió”, tal i com vostè diu. I en cap moment he “obrat d’amagatotis”, Sra. Marquès, ja que aquest no és el meu estil.

Vaig sortir molt satisfeta de la reunió tant pel que es va tractar com per la bona acollida dels familiars. La meva sorpresa ha estat veure les reaccions que la meva visita ha provocat i l’escrit que em dedica vostè, adornat amb un munt de “floretes” cap a la meva persona.

Comparar-me amb l’Esperit Sant crec què és bastant exagerat, tant de bo l’Esperit Sant il·luminàs les actuacions del seu equip, tal vegada així les coses ens anirien molt millor.

Respecte a la reunió de personal que diu que no vaig assistir, sapique no em van convocar a cap reunió per aquest tema, senzillament perquè jo no sóc la que assisteixo a aquestes reunions i aleshores tampoc era la candidata. I pel que fa a les vacances que diu que em vaig agafar, dir li què com a regidora mai m’he agafat cap dia de vacances, de fet mentre estava de vacances al meu lloc de treball, no vaig descuidar l’obligació d’assistir a qualsevol reunió que se’m va convocar, com per exemple al Ple extraordinari que hi va haver durant aquests dies.

Per una altra banda, en relació al què diu sobre les reunions de pressupostos, com bé sap, li vaig fer arribar una sèrie d’aportacions molt clares i, de la mateixa manera que els altres grups de l’oposició, vaig posar damunt la taula una sèrie de qüestions que van fer que aquestes reunions es demorassin més del compte. No sé on era vostè per dir que sóc “muda”, li puc refrescar la memòria en qualsevol moment. I el què sí em costa entendre i no comparteixo en absolut és què a moltes de les qüestions que jo mateixa vaig plantejar a aquestes reunions vostè, com a Regidora d’Hisenda que és, no les va poder contestar de primer moment. Cosa que em fa pensar que no coneixia tan bé l’esborrany de pressupostos que ens presentava.

En resum i en relació al tema que ens ocupa, sapi que la participació ciutadana serà un dels eixos de la meva acció de govern si tenc la confiança dels ciutadellencs i em propòs donar el protagonisme que es mererixen a les entitats ciutadanes del nostre poble.

Em sap greu, no li dedicaré més temps. Com molt bé diu vostè, vaig per feina i els agradi o no, sóc la candidata del PSOE a l’Ajuntament de Ciutadella i com a candidata el primer que faré serà escoltar als ciutadans, ja que el meu objectiu és conèixer directament la realitat de la nostra ciutat i saber quines són les necessitats dels nostres col·lectius i de les nostres associacions com a única manera per a oferir solucions. I aquesta tasca de reunir-me amb totes les entitats les continuaré fent per molt que li pesi al Partit Popular, una tasca que ell no ha sabut fer en tota la legislatura.


Deja un comentario

Your email address will not be published.