Skip to content

Sobre la tarifa de 30 euros pels vols interilles

Nel Martí, portaveu de Més per Menorca

Nel Martí ha reaccionat avui a les declaracions del PP balear en les quals qualifica els plans del nou Govern de “campanya sense contingut real”, rebutjant així la proposta de tarifa plana de 30 euros. En aquest sentit Martí recorda al PP que la proposta de tarifa plana de 30 euros va ser aprovada per unanimitat pel Consell de Menorca fa tres anys, i que fins i tot Jaume Matas, en el seu darrer mandat també la va proposar com a proposta estrella per fer front a les precàries i cares connexions entre illes. Per a Nel Martí el que amaga realment la reacció del PP balear és la contradicció entre el que defensava el PP menorquí (que al CIM va aprovar una moció a favor de la tarifa plana) i el PP balear (que al Parlament rebutjava les propostes de MÉS en aquest sentit). “Mai, mai, el PP ha exposat en el Parlament les dificultats legals d’una tarifa plana, i simplement l’ha rebutjada. I ho fa fet per raons senzillament polítiques, de submissió del PP de Bauzá al PP de Rajoy.”
En aquest sentit Martí valora que la resposta del PP és la resposta “d’un animal ferit, que no menja ni deixa menjar”. “El PP no ha fet res en quatre anys, com molt bé va posar de manifest fa pocs dies la senadora menorquina, la Sra Francis, del PP. I ara els hereus de Bauzá tampoc volen que es resolgui res”. Per al diputat menorquinista el PP té dues opcions, col·laborar o posar pals a les rodes. “I ara per ara només fa el segon.”


Deja un comentario

Your email address will not be published.