46 a 0 – menorca al día
Skip to content

46 a 0

Junts per Lô

Jóvenes en una acción formativa. FOTO.- Palmactiva

 

Quaranta-sis persones són les que contractaren els ajuntaments de Sant Lluís, Ciutadella i Maó d’entre els joves aturats i els majors de 35 anys en situació d’atur de llarga durada. Sense cap cost  per al municipi perquè el finançament és íntegrament de la Comunitat Autònoma i de la Unió Europea.

Zero persones són les que contractarà l’ajuntament d’Alaior per mitjà d’aquests recursos que no ha volgut fer servir. Tot i tenir molts àmbits necessitats en els quals afegir dedicació de persones: gerència de comerç local, atenció a les persones, manteniment i millores d’espais públics…

Junts per Lô hauria actuat en sintonia amb aquests ajuntaments progressistes esmentats. Teníem previst en el programa d’economia que aquesta havia de ser una de les prioritats a emprendre. Els recursos ja s’anunciaven fa mesos.

No només es tracta de donar feina i fer arribar oportunitats de benestar als membres d’aquestes famílies. És una fórmula per invertir en el municipi, guanyar en bé comú, sense perdre res. Les possibilitats d’aquestes famílies beneficiades es converteixen en beneficis per a la resta de ciutadans amb qui conviuen.

Les previsions de Junts eren que per mitjà d’aquestes contractacions havíem de fer més atenció domiciliària de persones grans, sistematitzar el manteniment preventiu de vies, camins i edificis públics, augmentar la recollida selectiva per reduir despeses de tractament i, molt important, posar-nos d’acord amb associacions i entitats per ajudar-les amb aquests contractes per atendre les mancances o necessitats prioritàries dels col·lectius per als quals treballen. Ajudant les associacions la repercussió global d’aquests recursos s’engrandia més.

Amb aquest govern del PP ja no és que els recursos municipals s’hagin prioritzat per pagar el propi i extens equip de govern, sinó que tants governants a sou no han servit per aconseguir recursos de franc per contractar ciutadans que ara podrien tenir feina.

 

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.