Dret a pas – menorca al día
Skip to content

Dret a pas

Amics des Camí d'en Kane de Ferreries


Volem exercir el nostre “dret de pas” pel Camí d’en Kane de Ferreries perquè simplement aquest camí mai ha deixat de formar part de la nostra petita història com a poble de Ferreries, tampoc de Menorca. Però també perquè l’ajuntament de Ferreries així ens ho ha fet saber, així ho expressa en un informe que remet aquest ajuntament a un jutge de Ciutadella quan li demana que es pronuncii sobre la titularitat (pública o privada?) del mencionat camí. Tots tenim al nostre abast documents que ens fan pensar i creure que aquest ha estat sempre un camí de titularitat pública. I aquestes són algunes de les raons per les quals ens fan pensar que tenim “dret a pas” per aquest camí.
Avui sentim la necessitat de seguir fer-nos presents públicament en la lluita per la recuperació del Camí d’en Kane al seu pas per Ferreries. Sí, encara hi som, encara volem seguir fent feina per obtenir una cosa que mai hem sentit que hem perdut, encara volem seguir reclamant a les administracions que facin tot el possible per recuperar tan preuat tresor. Ens anima a seguir endavant en aquesta tasca les ganes de que tothom fruesqui de l’encant natural dels paratges per on passa aquest deliciós i històric Camí d’en Kane, perquè tots, simplement, en tenim dret. Seguirem fent-nos presents públicament a través de petites sortides reivindicatives que farem cada final de mes, fins a poder fer ús, de forma definitiva, del nostre “dret a pas”.
No tenim cap poder de decisió sobre res d’allò que és públic però si que tenim dret a alçar la nostra veu per defensar allò que és de tots. Gràcies per acompanyar-nos-hi!
Camí d’en Kane obert a tothom!

Deja un comentario

Your email address will not be published.