Skip to content

Comunicat davant de la dimissió de la consellera Esperança Camps

Més per Menorca


Davant la dimissió d’Esperança Camps com a consellera de Participació, Transparència i Cultura del Govern de les Illes Balears, feta pública avui capvespre a les dependències del Palma Arena, des de Més per Menorca volem manifestar el següent:

1.- Agrair la dedicació i feina que durant aquests 10 mesos ha portat a terme Esperança Camps al capdavant de la conselleria.

2.- Manifestar que Més per Menorca SEMPRE ha donat tot el seu suport tant a la consellera Camps com a tot el seu equip de persones.

3.- Des del primer dia que es va posar en marxa la conselleria assignada a la nostra coalició hem treballat per organitzar-la adequadament, donant-li tot l’estaló que precisa un projecte que, a més de redreçar la política cultural que va enderrocar el govern Bauzá, havia de posar en funcionament les noves polítiques de Participació i Transparència, amb els seus recursos i personal.

4.- Més per Menorca lamenta profundament que Esperança Camps hagi deixat el càrrec, però manifesta que el projecte de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura del Govern anirà endavant. Seguirem fent feina per la millorar tots els aspectes de la Cultura i Esports, amb totes les seues disciplines i modalitats; treballarem per una Ràdio i Televisió de les Illes Balears digna, transparent, plural, diversa, despolititzada i amb la llengua pròpia; intensificarem les polítiques contra la corrupció i perquè la participació de la ciutadania sigui una nova realitat democràtica a les administracions públiques.

5.- Davant la dimissió sobtada de Camps, la gestió i direcció en el dia a dia anirà a càrrec dels caps de la conselleria i dels respectius directors generals, fins que Més per Menorca  trobi la persona adient per liderar la conselleria.


Deja un comentario

Your email address will not be published.