Skip to content

Ni CETA ni TIPP

L'Entesa de Ferreries se posiciona en contra de los tratados internacionales de comercio

Llamamiento.
Llamamiento.
La agrupación convoca a la participación en las manifestaciones.

L’Entesa de l’Esquerra de Ferreries ens adherim a la campanya iniciada a Menorca per informar i fer conèixer a l’opinió pública menorquina dels efectes negatius que comportaran els tractats comercials internacionals del CETA I TIPP, tractats entre Europa, Canadà i EEUU. Són tractats que estan pensats més en el benefici de les grans multinacionals que en les persones, fins i tot aquests tractats comercials posen en perill les “denominacions d’orígen”, és a dir interessos menorquins, i que s’escuden darrera el terme “liberització comercial”. Animam a la gent a participar a la manifestació de dia 15 d’octubre a Maó. A Ferreries, a la plaça Espanya i durant 2 dissabtes seguits, dia 1 i dia 8 d’octubre, posarem taula informativa per explicar aquesta campanya.

L’Entesa de Ferreries


Deja un comentario

Your email address will not be published.