Més per Menorca condemna l’amenaça d’afusellament a Puigdemont per part del PP – menorca al día
Skip to content

Més per Menorca condemna l’amenaça d’afusellament a Puigdemont per part del PP

Un article de Més per Menorca

El diputat Nel Martí
El diputat Nel Martí

Més per Menorca ha condemnat aquest dilluns les declaracions del vice-secretari de comunicació del PP, Pablo Casado, qui ha amenaçat el president Carles Puigdemont d’acabar com Lluís Companys si demà dimarts es declara la independència de Catalunya. Ha dit: “La història no s’ha de repetir. Esperem que demà no es declari la independència perquè potser qui la declari acabarà com qui la va declarar fa vuitanta-tres anys”.

El diputat del Parlament de les Illes Balears Nel Martí ha afirmat: “Que un portaveu del PP amenaci Puigdemont d’acabar com Companys ens dóna a entendre que el Govern espanyol està disposat a usar les mateixes eines de la Dictadura davant d’una decisió presa democràticament pel poble català”

En aquest sentit, Martí ha lamentat que Casado hagi posat l’Estat espanyol al mateix nivell de la dictadura franquista. Martí creu que Casado, “o bé desconeix la història de Catalunya”, incomprensió greu que denota “d’on venen els problemes d’Espanya amb el Principat”, o bé, “si la coneix, és encara més greu” perquè “Companys va ser elegit democràticament i va ser torturat afusellat pel franquisme”.


Comments (7)

  1. Tu, lo que has de fer es fer feina per sa gent de Menorca i deixar de fer es puput i mostrar cua. FES FEINA PER ES MENORQUINS, QUE PER AIXO COBRES ¡¡¡¡¡¡¡

  2. este personajillo es increible, como pinocho, solo hace decir mentiras, inventarse cosas contra quien le parece, es vulgar y mediocre, no reaiza su funcion de defender los intereses de menorca solo los de sus fanaticos correligionarios, asi que valdria mas que se buscase un trabajo de verdad u no chupar mas de los ciudadanos.

  3. … menos mal que tenemos algún que otro político con sentido común en denunciar los abusos de los peperos… la vida corriente no es tan monocolor como tantos posts de trolls nos quieren hacer creer…

Deja un comentario

Your email address will not be published.