Skip to content

“Ciutadella com es mereix”

Un artículo de Sílvia Mir, número de El Pi a Ciutadella

Port de Ciutadella.
Port de Ciutadella.

Ciutadella és una ciutat preciosa com poques. Això no lleva que no la tinguem com toca perquè està bruta, moltes voreres estan mal pavimentades o trencades, trobam males herbes per tots els racons i no xerrem dels rastres que deixen les mascotes… Que no dono la culpa a elles, sinó a l’incivisme dels seus amos: surts a passejar i és qüestió de sort arribar a ca teva amb les sabates netes. Resumint, Ciutadella no està com es mereix.

Una ciutat com la nostra mereix estar neta, tenir les voreres arreglades i els carrers amb més llum, sobretot en els passos de vianants. Hem de començar a posar-nos de debò amb el rastre que deixen les mascotes -insistesc que no són elles, són els seus amos!-, i no parlem de les obres de millora per la nostra ciutat, o estan una eternitat a estar acabades o les comencen quan ja esteim a les portes de la temporada turística. Si la gent tria venir a Ciutadella per passar les seves vacances és perquè saben que, a part de les nostres precioses platges verges, hi ha una ciutat amb encant. La troben? Hem de fer un esforç per tenir un entorn més agraït i sense obstacles.

Des d’El Pi – Proposta per les Illes treballarem per Ciutadella, per tenir-la com es mereix, arreglar tot el que faci falta, il·luminar els carres, mantenir-los nets, arreglar les zones verdes -que en tenim moltes i no n’hi treim el profit- i deixarles en bon estat, gestionar bé les obres de millora, sancionar enèrgicament els amos de les mascotes que no facin el que han de fer, etc.

Ningú diu que sigui fàcil i sabem que no és cosa d’un dia però a El Pi tenim les idees i l’empenta per dur a terme aquestes i moltes altres accions per millorar la nostra ciutat, tenim il·lusió i sobretot ganes de treballar per Ciutadella.


Deja un comentario

Your email address will not be published.