Skip to content

Carta d’agraïment

El PI Menorca


Una volta acabades les eleccions locals, insulars, autonòmiques i europees de dia 26 de maig, i després d’una llarga campanya de dos mesos, des d’El Pi Proposta per les Illes Balears volem fer un agraïment sincer a totes aquelles persones que han confiat en noltros donant-nos el seu vot.

També volem agrair la feina feta i l’esforç de totes les persones que han col·laborat en la campanya, especialment en el cas dels components de les llistes que hem presentat a nivell de pobles, Consell Insular i Parlament. Gràcies perquè ha estat una campanya dura, però ha valgut la pena.

Des d’El Pi Menorca continuarem fent feina i defensant un projecte de partit únicament balear que pensam que té molt de sentit i que és també necessari en el context actual per defensar els interessos dels menorquins.

Gràcies, i seguim endavant.

El Pi Menorca


Deja un comentario

Your email address will not be published.