Entesa acusa al PSOE de no querer llegar a un pacto de gobierno en Es Mercadal – menorca al día
Skip to content

Entesa acusa al PSOE de no querer llegar a un pacto de gobierno en Es Mercadal

Después de tres reuniones, explica que no ha visto "voluntad clara" de alcanzar un acuerdo

El alcalde Francesc Ametller.
El alcalde Francesc Ametller.
El alcalde Francesc Ametller.

Entesa des Mercadal i Fornells ha acusado al PSOE de “no querer llegar a un pacto de gobierno” con ellos, después de las diferentes negociaciones de estos días para intentar alcanzar un acuerdo.

Entesa asegura que se ha reunido hasta en tres ocasiones con miembros del PSOE, pero denuncia que “en ninguna de ellas hemos visto una voluntad clara” por parte de la formación socialista de cerrar un trato.

“Tras los buenos resultados en las pasadas elecciones, la asamblea de Entesa, como primera opción, votó de forma mayoritaria intentar un pacto justo, equitativo y coherente con el PSOE”, explican.

Entesa des Mercadal i Fornells, en un documento enviado a los medios, a sus votantes y a los vecinos del municipio, aclara las cuatro razones por las que cree que el PSOE no ha aceptado cerrar un acuerdo:

1.   “El Sr. Ametller en tot moment ha qüestionat el fet de que l’Entesa hagués nomenat una comissió negociadora i s’ha mostrat contrari a que no fossin els regidors electes de l’Entesa els que es reunissin amb ells. Pensem que el Sr. Ametller no és ningú per imposar quines persones de l’Entesa s’han de reunir amb el PSOE per negociar un possible pacte de govern.

2.    El Sr. Ametller va aportar documents de fa més de 15 anys per crear conflicte en la negociació. Aquest document forma part del passat i no tenen cap valor a dia d’avui ja què des de l’Entesa és una agrupació àgil formada de gent molt variada, amb un equip renovat i que mira cap al futur.

3.    No s’ha fet entrega de cap document amb les propostes concretes per al pacte però sí que des del primer moment, el Sr. Ametller ha deixat clar que els quatre anys de batlia eren innegociables.

4.   La major part de les regidories que es van oferir a l’Entesa són regidories en que l’Ajuntament no té competència directa com Transport Públic, amb un pressupost molt reduït com Treball i Formació o Medi ambient, o amb pressupost inexistent com ara Innovació i Tecnologia. També es van oferir regidores amb problemes des de fa anys i que l’actual equip de govern no ha sabut resoldre com Personal”.

Así, Entesa considera que el PSOE “no ha considerado seriamente formar un equipo de gobierno de coalición, progresista y pensado con la voluntad de los ciudadanos”.


Deja un comentario

Your email address will not be published.