Skip to content

“Gràcies a tothom per fer possible un bon Sant Joan”

Una carta de Joana Gomila, alcaldesa de Ciutadella, y Laura Anglada, exregidora de fiestas

Imagen de archivo de las fiestas de Sant Joan (Foto: Tolo Mercadal).
Imagen de archivo de las fiestas de Sant Joan (Foto: Tolo Mercadal).

Una volta passades les festes de Sant Joan, és una satisfacció poder dir que tot ha anat bé. Durant mesos moltes persones s’han dedicat a preparar l’organització de la festa, molts de detalls que no es veuen i que són els que fan possible que, durant uns pocs dies, molta gent pugui xalar d’una festa que és intensa i que capgira el nostre poble.

Per açò, des de l’Ajuntament de Ciutadella, creiem que és important agrair-vos-ho a tots i totes els que, d’una manera o altra, sou els que heu fet possible que tot anés de dalt de tot.

En primer lloc, un agraïment a tot el personal municipal que fa mesos que dediqueu moltes hores per tenir-ho tot a punt. Volem destacar de manera especial la feina de la brigada municipal i també de tot l’equip que heu impulsat el Pla Director de Seguretat juntament amb la policia local de Ciutadella i la d’altres pobles.

En segon lloc, volem destacar totes les persones que, de manera voluntària i solidària, heu contribuït als bons resultats de la festa: Voluntaris de Sant Joan, Voluntaris de Protecció Civil, el col·lectiu conegut com a ensortilleros, el grup de les astes, els ajudants del caixer senyor, les persones que serveixen les begudes, aquell que és a la torre des Pla. Amb el vostre exemple, demostreu com es pot gaudir de la festa alhora que es transmeten valors per una ciutat millor.

En tercer lloc, és d’agrair la col·laboració logística de persones i entitats que han facilitat una millor organització: Jean Paul i Maria Elena, la família Arguimbau Bagur, la família Squella y duc d’Estrada, Bep Caules, Aina Sastre, Bartolomé Carles Gorrias, Carlota de Salort Sintes, Col·legi Joan Benejam, Col·legi Mare de Déu del Toro, Catedral Basílica de Menorca i Fundació José Maria de Olives y de Ponsich.

Gràcies a la Banda de Música de Ciutadella, part imprescindible ja de la nostra festa. Gràcies al personal de Creu Roja, al 061, a la direcció general d’Emergències, al personal de seguretat, a la policia nacional, a la guàrdia civil, als bombers, a la veu que ens anima als Jocs des Pla, als mitjans de comunicació que apropen la festa a través de la televisió a aquells que no la poden viure presencialment. La col·laboració logística d’altres administracions també ha estat de gran ajuda per a uns bons resultats.

Volem també agrair a la Junta de Caixers i a tots els cavallers, veritables protagonistes de la festa, la implicació en l’organització i l’exemplar participació que han demostrat.

Per acabar, és un orgull sentir que tot ha anat bé perquè tots i totes els que hem estat al peu de la festa, que n’hem xalat, també l’hem respectada. La col·laboració ciutadana també ha estat imprescindible.

I, per acabar, cal repetir un sincer agraïment a tothom per fer possible un bon Sant Joan, que ens deixa un bon gust de boca per seguir recordant el viscut, i que ens anima a començar els preparatius per a l’any que ve. Aprofitem l’ocasió per animar tothom que hagi resultat ferit i desitjar-los que es recuperin prest. I fins l’any que ve, si Déu vol.


Comments (2)

  1. … no entiendo lo de la última frase… será, en todo caso, “fins l’any que ve, tant si deu vol com si no”, faltaría más… sólo faltaría que estuviésemos a expensas del capricho de un ente inexistente… una sociedad aconfesional gobernada por responsables políticos que utilizan expresiones tan poco afortunadas resulta irritante

Deja un comentario

Your email address will not be published.