Skip to content

Gràcies!

Una carta d'Amics del Camí d'en Kane


Gràcies!

El passat dissabte, 26 de febrer, ACK vam organitzar una torrada de sobrassada, i en el marc de la festa del Carnaval de Ferreries, per ajudar a complir un deute econòmic a dues persones amigues de la nostra associació. Volem agrair a totes les persones que van col-laborar en l’organització d’aquesta torrada, gràcies a l’ajuntament de Ferreries per material divers, gràcies Bàsquet Ferreries per deixar-nos la torradora, gràcies Pinyeta Pinyol per ajudar-nos a organitzar el concurs de disfresses, gràcies a SPAR, Toy Planet i Esports Can Bosch pels premis del concurs de disfresses i a les persones que van formar part del jurat. I sobretot gràcies a totes les persones que amb les vostres aportacions ens heu ajudat a reunir els doblers necessaris per fer front a aquesta despesa econòmica. A tothom moltes gràcies!
Camí d’en Kane obert a tothom

Deja un comentario

Your email address will not be published.