“El problema del British Council” – menorca al día
Skip to content

“El problema del British Council”

Una carta d'en José Luis Martínez i na Loles Tronch

(Foto: PIXABAY)
(Foto: PIXABAY)

Fa uns dies, l’equip de professores i professors que des de fa quinze anys ha fet el possible per a que el major nombre d’alumnes pugui aprofitar el programa del British Council a l’IES Cap de Llevant, escoltàvem les paraules d’una carta escrita des de la impotència d’una família.  Com tantes d’altres, aquesta família ha fet l’esforç per a que el seu, encara fillet o filleta, resultés apte/a a les proves que acrediten la seva capacitat lingüística per a seguir dit programa. Tot i aquest esforç i la motivació que això representa, aquestes famílies no troben la manera d’accedir al centre. Impotents també nosaltres, presento davant l’opinió pública aquesta situació, sabent que d’aquí a pocs dies, una baremació freda deixarà fora del nostre centre a molts d’aquests fillets i filletes. És per això que demano una resposta dels gestors educatius per tal de trobar una solució per a aquestes famílies.

 

Signat per en José Luis Martínez i na Loles Tronch, professor i professora de l’IES Cap de Llevant


Deja un comentario

Your email address will not be published.