Skip to content

“Seguim igual”

Una carta d'Amics del Camí d'en Kane

Nadala.
Nadala.
(Foto: AMICS DEL CAMÍ D'EN KANE)

Amics d’es Camí d’en Kane de Ferreries volem manifestar:

1-Ara que arriba el final d’aquest any 2022 hem constatat que entre l’ajuntament de Ferreries i el Consell Insular de Menorca no s’ha aconseguit recuperar cap tram de Camí d’en Kane que passa pel terme de Ferreries. En aquest sentit volem recordar que el 2019, any electoral,  els partits polítics ens van manifestar el compromís de que recuperar el Camí d’en Kane era una prioritat.

2-També hem constatat que fan feina i tenen voluntat per recuperar el Camí d’en Kane per Ferreries però que es perden i s’enganxen en la teranyia burocràtica que ells mateixos han teixit per no seguir avançant. Així passa amb les obres del pont de Sa Bova, amb el Catàleg de Camins, amb la barrera il-legal de Binimoti, amb el mur de formigó de Binimoti, amb les negociacions amb Terra Roja, amb els trams de Santa Rita i Binissuès, etc.

3-ACK seguim treballant amb la mateixa il-lusió i amb les mateixes ganes de sempre per aconseguir el gran objectiu de recuperar el Camí d’en per Ferreries. En aquest sentit volem agrair també a tota la gent que ens recolza, el grup de voluntariat que ens ajuda, els recursos econòmics aportats per la gent a la Paella del mes d’octubre i per Caixa Colonya que ens ha permès comprar eines i aixecar enderrossalls als trams de La Marcona i Sant Patrici.

4-Desitjam bones festes de Nadal a tothom i que el 2023 sigui l’any definitiu i històric pel Camí d’en Kane per Ferreries i per Menorca.

ACK


Deja un comentario

Your email address will not be published.