Skip to content

“Nadal, dolç Nadal”

Un article d'en Juan Juncosa

(Foto: Pixabay)

Tal vegada enguany i sense proposar-t’ho tinguis realment un Nadal, dolç Nadal. Després de tants periples viscuts enguany. Val la pena realment aprofitar els dies de vacances i festius d’aquestes dates per a descansar de veritat. Per a sentir a la família i als amics a prop. Per a deixar de pensar en preocupacions i gaudir veritablement d’aquesta onada de felicitat i bon rotllo que genera l’època Nadalenca. És molt cert que es genera una energia bonica. La gent, sol acomiadar-se amb un “bones festes”. De fet, aquesta bona energia que existeix aclapara a algunes persones de tal forma que fa que se sentin soles. No permeteu aquests pensaments negatius. Mirar el Nadal com una oportunitat de desconnexió. Com si fossin unes mini vacances. Un moment dolç per a retrobar-te a tu mateix. Un moment de pau per a gaudir de la gent que tens a prop. I si no tens gent a prop per a gaudir de tu mateix i del teu espai. No per a planejar l’any vinent, només per a descansar i desconnectar-te de tots els mals que t’aguaiten. El Nadal estiguis sol o acompanyat porta bones vibracions aprofita-les per a sentir calma, sentir felicitat només per estar, sentir pau amb tu mateix. Et desitjo el millor Nadal de la teva vida. Un Nadal on puguis arribar a sentir en el teu cor la calma i l’amor de la teva pròpia persona. Veuràs que si ho fas et sentiràs amb moltes més forces.


Deja un comentario

Your email address will not be published.