Skip to content

“Agraïment”

Una carta del Ajuntament d'Es Mercadal

"Des de l’Ajuntament des Mercadal volem agrair públicament la col·laboració de l’IBANAT en la tala d’un pi del jardí del Mestre Llorenç Galmés des Mercadal".
"Des de l’Ajuntament des Mercadal volem agrair públicament la col·laboració de l’IBANAT en la tala d’un pi del jardí del Mestre Llorenç Galmés des Mercadal".

Des de l’Ajuntament des Mercadal volem agrair públicament la col·laboració de l’IBANAT en la tala d’un pi del jardí del Mestre Llorenç Galmés des Mercadal.

L’alumnat de 2n del CEIP Mare de Déu del Toro va visitar l’Ajuntament fa unes setmanes per explicar-nos la seva preocupació per la presència d’aquest pi mort en el jardí que durant aquest curs fan servir de pati escolar, al costat d’on desenvolupen les classes, al Centre de Convencions des Mercadal. Van ser els mateixos alumnes els qui ens van proposar que fossin els membres de l’IBANAT qui realitzessin aquesta tala, i així ells podrien veure com treballen.

Quan l’IBANAT va rebre la sol·licitud de l’Ajuntament per dur a terme aquesta feina, van manifestar una gran disposició a col·laborar, tot i ser una actuació en un entorn urbà on ells normalment no tenen per què treballar.

Finalment, el passat 14 de desembre els membres de l’IBANAT no només van dur a terme la tala del pi amb una gran professionalitat, sinó que també van dedicar un temps a explicar als alumnes de 2n en què consisteix la seva feina. També van aprofitar per fomentar la igualtat mostrant que la feina de forestal la poden fer tant homes com dones, i van dedicar un temps a transformar part de les restes del pi en diferents elements de joc que a partir d’ara formaran part d’aquests jardins del nostre poble.

Per tot açò, des de l’Ajuntament no tenim més que mostres d’agraïment per aquesta col·laboració per part de tot el personal de l’IBANAT de Menorca. Moltíssimes gràcies per la vostra predisposició i implicació personal en aquest projecte educatiu tan enriquidor per als infants des Mercadal.


Comment

  1. … ¿veis que no es tan difícil, lo de ponerle un nombre adecuado a un colegio público? el responsable de haberle puesto el nombre al otro, es que tendrían que darle una colleja…

Deja un comentario

Your email address will not be published.