Skip to content

“Projectes i salut”

Un article d'en Juan Juncosa

(Foto: Pixabay)

Moments d’il·lusions i projectes, oblidant el passat, però sense oblidar la prudència. Oblidem els últims anys, que han estat per a molts complicats. Mirem al capdavant amb la il·lusió i els ànims que porten aquestes pròpies dates. Prudència pels mals pel que fa a salut que ens estem trobant. Gran quantitat de virus que ens afecten gairebé a escala pandèmica. Això vol dir que no hem d’oblidar, com dic prudents que no covards. Ser prudents no està renyit amb somiar i amb avançar. Bé al contrari, això ens permet somiar amb els peus a terra. Jo mateix he tornat a ser víctima d’una infecció respiratòria. Que després de tot l’historial mèdic que he passat en aquests últims anys, bé em podria haver portat a una gran depressió. Per contra, fins i tot estant greu m’ho he pres amb relativa calma. Les meves seqüeles són àmplies i això em fa més vulnerable als virus actuals. Però continuo mantenint la il·lusió que aquest 2024 serà un bon any. No tinc projectes concrets, però no perdo la il·lusió per poder fer-los. L’actitud ha estat, és i serà sempre una part important que ha d’acompanyar-te en la teva vida. No permetis que res enterri les teves ganes de continuar fent coses. Quan un camí s’acaba i l’assumeixes, pots estar segur que un altre acabarà apareixent. Feliç 2024 us desitjo sobretot salut.


Deja un comentario

Your email address will not be published.