Skip to content

“Festes de Nadal i Sant Antoni”

Carta d'agraïment de l'Ajuntament de Sant Lluís

Sant Antoni a Sant Lluís.
Sant Antoni a Sant Lluís.

Quasi un mes d’actes continuats entre les Festes de Nadal i Sant Antoni. Ha sigut un final i inici d’any carregat de música, fires, tradicions, espectacles, màgia i molta il·lusió. Per part meva, com a Regidora de Festes de l’Ajuntament de Sant Lluís ha sigut un plaer viure des de dins tota la preparació i el desenvolupament d’aquestes festes.


I des de dins es veu tot diferent, es té una mirada diferent cap al poble i cap als nostres veïns. A Sant Lluís tenim la sort de comptar amb molts de voluntaris. Persones que desinteressadament volen aportar al seu granet d’arena per fer poble. Gent que moltes vegades ells mateixos ens criden, gent que noltros cridem i sense explicar res ja et diuen que sí. És un gust comptar amb tots ells. GRÀCIES


Hem intentat amb els dos programes, Festes de Nadal i Sant Antoni, omplir Sant Lluís i trop que ho hem aconseguit. Ha sigut un Nadal amb molta afluència de gent, començant per la Fira d’artistes i creatius, les visites del Pare Noel i Patges reials que tanta gent de fora municipi va venir, el Cantem Línia on no ens esperaven tanta participació, la recuperació de la nit de Cap d’Any i l’arribada dels reis, que amb pluja o sense, sabíem que arribaríem. També un Sant Antoni on les nostres tradicions no han pogut faltar, i on s’ha pogut demostrar a Sant Lluís, quanta cultura menorquina tenim, tir en fona i tir amb arc, petanca, una demostració de doma menorquina, una de falconeria, ball folklòric, amollada de coloms, glossat i escacs, tot amb la col·laboració de veïns i veïnes de Sant Lluís. Una trobada de dimonis organitzada per la nostra colla de gegants i que tan bona resposta va tenir i no podíem acabar millor com al concert d’un menorquí com Cris Juanico.

Em sent molt feliç de ser regidora d’un municipi com Sant Lluís i més del departament de festes, unes festes que des de petita he viscut i que ara puc viure des d’una altra perspectiva.


No nomenaré un per un a tots els col·laboradors particulars i privats, ja que són tants que segurament em deixaré algú. Però si donaré un grans GRÀCIES amb majúscules per la vostra implicació i dedicació i a tots els veïns i visitants, gràcies per acompanyar-nos. SEGUIM!! 

 

Patricia Pons Coll, Regidora de Festes de l’Ajuntament de Sant Lluís


Comment

  1. … no veo por ninguna parte felicitación ninguna a la IGLESIA CATÓLICA del municipio… supongo que será por que no han colaborado una mierda en nada, algo que les caracteriza, pues aunque las fiestas pretenden siempre reivindicarlas para su parroquia, como fiestas religiosas, ellos no se rascan el bolsillo siquiera, no digamos lo de mover un simple dedo… al final, deberíamos ser consecuentes y dejar de decir que son las fiestas del natalicio de un crío palestino, y las de un santo pastor de cerdos, y ponerles otros referentes…

Deja un comentario

Your email address will not be published.