Skip to content

“Ves a veure el sol”

Un article d'en Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.

La climatologia i l’entorn ens afecta la nostra vida quotidiana. Per exemple, a Lleida podem estar molts dies sense veure el sol per culpa de la boira. Boira, a més humida i que deixa tot mullat. Si les nostres forces i ànims es troben en hores baixes i l’entorn no ajuda és difícil pujar aquesta energia extra que necessitem. Així que si pots, escapa’t a veure el sol.

Continuant amb l’exemple de Lleida, només cal escapar-se. Normalment, agafar la carretera direcció a Barcelona o Tarragona i en uns 30 minuts de viatge apareix el sol. I aquesta escapada a veure el sol et carregarà les piles.

En l’exemple de Lleida, l’exemple és literal. Per a altres persones el sol ha de ser un símil que cadascun ha de descobrir. Per a uns en lloc de “ves a veure el sol” serà la platja o la muntanya o algun lloc que faci sensació de pau, tranquil·litat i benestar. Tots hauríem de poder escapar a un lloc així per una estona quan necessitem omplir el dipòsit de la nostra ànima. Per això vull animar-te a fer que descobreixis un lloc així si encara no el tens. Un lloc que simplement et transmeti calma.

Tal vegada no necessites un lloc tan sols sentir la calor del sol a la teva cara i pell. Per això vull animar-vos al fet que tingueu algun lloc o cosa que simplement us porti a un lloc on et sentis tranquil. On la placidesa sigui la teva companya. Així que “Ves a veure el sol”.

 

.- Aquest és un article d’en Juan Juncosa i AMIC per a Menorcaaldia.


Deja un comentario

Your email address will not be published.