Skip to content

“Dia 1 d’abril”

Un artículo de Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.

Per a nosaltres és un dia de festa. Un dia de reunió familiar, de sortir al camp a menjar la “mona”. Últim dia festiu de la Setmana Santa. Amb sort alguns hauran passat uns dies de descans. D’altra banda, sabíeu que en molts països el dia 1 d’abril és el dia dels innocents? L’humor és molt important en les nostres vides. Així que tal vegada valdria la pena, aquells que a més de tenir festa aquest dilluns aprofitin l’excusa que en altres països és el dia del riure per a no oblidar divertir-se. Que entri el sentit de l’humor a les nostres vides i no es perdi. El sentit de l’humor ajuda a baixar l’estrès, ens dona ànim, esperança i grans beneficis en la nostra vida. Hi ha estudis que a més corroboren que el sentit de l’humor millora el nostre sistema immunitari. L’humor ens acosta més a la felicitat. Per tant, i basant-nos en tots aquests beneficis. Canviem el concepte dels dies festius, canviem el fet de pensar en relax per pensar a riure, a passar-s’ho bé, a riure tant que ens faci mal l’estómac. Quina millor forma per a relaxar-se que no parar de riure. Busquem pel·lícules, llibres, tornem als acudits, escoltem monòlegs, i passem les festes amb un somriure en la nostra cara i que perduri per molts dies. No perdem ni deixem escapar el nostre sentit de l’humor. I si és possible i t’atreveixes riu-te de tu mateix i de les teves desgràcies que ben segur això et llevés pes. Feliç dia de pasqua amb un somriure


Deja un comentario

Your email address will not be published.