Skip to content

“L’Ajuntament des Migjorn, al costat dels campions de Menorca”

Una carta de Antònia Camps, alcaldesa de Es Migjorn Gran

Fiesta total.
Fiesta total.
Así celebró la plantilla del CD Migjorn la conquista del título de liga. (Foto: J.FIOL)

Com a batlessa des Migjorn Gran, vull felicitar en nom de tot el govern municipal a la junta directiva, el cos tècnic encapçalat per Biel Medina i, especialment, els jugadors del CD Migjorn que aquest passat cap de setmana s’han proclamat campions de la Lliga Regional de Menorca.

Com una aficionada més, m’he emocionat amb la seva gesta i així els hi vaig poder transmetre personalment dissabte passat quan tot el poble els va rebre al Pla de l’Església. Els donam la més sincera enhorabona per l’important èxit assolit a la competició menorquina.

Des d’ara mateix, em pos a disposició del club i del seu president Andreu Pons per ajudar des del Consistori a donar les passes que necessitin per fer possible l’ascens a Tercera Divisió, el que suposaria una histórica fita per tot el municipi.

Ens teniu al costat. Enhorabona, campions!


Deja un comentario

Your email address will not be published.