Skip to content

“Associacionisme”

Un article d'en Juan Juncosa

(Foto: Pixabay)

Una de les coses interessants que té el nostre món, és l’associacionisme. Una capacitat que hem desenvolupat com a éssers humans molt interessant. Associar-se o crear associacions ens acosta a persones amb els mateixos interessos o problemes. Si l’associació a la qual t’acostes té molts anys significa per a tu un avantatge. Com a principiant podràs aprendre ràpidament de l’experiència dels socis ja existents. Sense lloc a dubte per a ajudar-se entre ells s’han creat associacions de mil i un tipus. Sense anar més lluny vull aprofitar per a esmentar l’Associació Long COVID Lleida que presenta a la ciutadania la seva associació avui, dilluns dia 22 d’abril a les 18.30 en el IEI (davant de la Catedral, l’entrada és lliure). Sens dubte associar-se en aquest cas ajuda als malalts d’aquesta nova malaltia i fins i tot desconeguda per alguns que és la COVID Persistent. Associar-se com deia són tot avantatge. T’obre les portes en l’àmbit social, podràs fer nous amics i el més important amb els teus mateixos interessos o problemes com comentava abans. En el cas d’associacions de malalts com la que acabo de comentar. Els avantatges són que aquells que ja ho sofreixen poden ajudar a superar el camí a aquells que es troben per primera vegada enfront de la malaltia. Sentir-se comprès i entès per persones que sofreixen les mateixes dificultats davant la vida.


Deja un comentario

Your email address will not be published.