Skip to content

Mô + esport, una aposta per la salut

Francisco Pons Olives, Regidor d’Esports de Maó

Dissabte passat hem celebrat al recinte del Poliesportiu municipal la fira Mô + esport, una convocatòria organitzada amb l’objectiu de divulgar l’oferta esportiva a través de clubs, entitats i comerços i, d’altra banda, animar a la ciutadania a practicar alguna activitat. L’afició mostrada pels centenars de persones que van passar pel recinte i es van interessar per tot allò relacionat amb les activitats o van participar en alguna de les exhibicions confirma l’oportunitat d’una jornada com aquesta, que va desplegar un programa de nou hores amb cinquanta propostes diferents i més de quaranta estands.

Els ciutadans que han passat per la fira són els protagonistes de l’èxit, juntament amb les entitats, professionals i firmes que van respondre a la invitació de participar i han col·laborat activament amb la seva presència. A tots ells, els nostre agraïment,  són:  Acirkaos,  (Escola de Circ), Alba Estudi de Dansa, Asociación Cicloturista de Menorca, Base: Deportes Benito, BS Menorca, Buragun, C.B. Alcázar, C.B. La Salle Maó, C.D. Menorca, Centre Esportiu Malbúger, Ciclos Tramontana, Club Arc Maó, Club Maritimo Mahón, Club Natación Mahón, Club Tenis Mahón, Club Tir de Precisió i al plat, Club Voley Mahón, Delegació de Judo, Fernando Salom  (conferenciante), Frontside, Gimnàs Cross-Fitness, Grup de Cavallers de Maó, Javier Martos   (confereciante), Lunàtics, Menorca En Forma, Moto Club, Real Aeroclub de Mahón (sección aeromodelismo), Rítmica Pasqual Calbó, Rítmica Rit-Mô, Sociedad Hípica y Amigos del Noble Bruto, Sporting Mahonés, Tramontana Rugby Club, Tres-seixanta, Únicas, Unió Esportiva, Ute Dalh Escuela de Danza, Club Patinaje Artistico Menorca.

Al  bon desenvolupament de la jornada van contribuir també el personal de la brigada municipal, que va posar a punt la infraestructura, i els empleats municipals del Poliesportiu, que es van encarregar de l’organització de la fira.  Els Ajuntaments d’Alaior i de Sant Lluís van col·laborar amb la cessió de la carpa, detall del que fem públic reconeixement.

Gràcies a tots per fer possible una jornada de difusió de l’esport, l’oci i la diversió


Deja un comentario

Your email address will not be published.