Skip to content

A voltes amb el transport aeri

Entesa de l'Esquerra de Ferreries

 

Seguim senses solucions a una necessitat vital per a la gent de Menorca. Tots ho sabem, hem de sortir de Menorca per no quedar-nos aïllats del món en tots els sentits: estudiants, esportistes, malalts, comerciants, empresaris, transportistes, gent en general, necessitam facilitats a l’hora de viatjar fora de la nostra illa, facilitats en forma de justos preus i freqüències de vols assequibles. De moment Europa no ens hi ha ajudat gaire, tampoc el govern central que de les Illes sembla que només n’espera seguir recaptant el màxim de diners possibles i de que nosaltres seguim acotant cap (aquest és un altre tema per xerrar-ne un altre dia però ja dèim d’entrada que no pot ser que de les nostres Illes s’en vagin més doblers que no n’entrin, i de que no ens queixem més sorollosament) i mentretant seguirem subvencionant AVES i altres “necessitats” de la gent de la Península o ens sentirem agreujats en comparar la nostra situació del transport aeri amb el de les Illes Canàries, per exemple, on existeix un vertader sistema de preus i freqüències assequibles per a la gent canària. D’altra banda també és greu la situació de fora cap a Menorca, és a dir de cara al turisme, de cara a la gent que ens visita. En els darrers anys ha crescut força a Menorca la dependència econòmica amb el turisme però no es posen les coses fàcils als turistes que volen venir a Menorca, sobretot en els preus i en les freqüències de vols i d’açò en surten beneficiades destinacions com Mallorca o Eivissa, clarament! . A tot això també hi hem d’afegir l’abús que exerceixen les companyies aèries quan arriben dates tan assenyalades com són les de Nadal, quasi quadriplicant els preus dels vols, amb el mal que fa a economies tan precàries com són les dels estudiants i les seves famílies. Estem a punt d’exhaurir una altra legislatura amb aquest important tema per a la gent de Menorca sense resoldre, ni de bon tros. Fins quan haurem d’esperar a tenir-ho definitivament resolt?

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.