Skip to content

GRÀCIES FORNELLS

Constanza Navarro. Regidora de l'Ajuntament des Mercadal

Amb aquestes línies volem agrair a totes les persones que han fet possible que aquestes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis fossin una realitat, ja que sempre que us demanam ajuda hi sou per donar una mà:

Al Norteño, que en dies de festa anima es poble fent pujar tothom a sa Sala Polivalent a passar un bon fosquet; a ses APIMA’s que donen suport a ses activitats que organitzam alhora que ajuden a preparar-les; a sa Parròquia de Fornells pel fantàstic Betlem.

També al Club de Jubilats per tot allò que organitza, fent partícip tot el poble de les seves activitats.

Als Patges que van arreplegar ses cartes tot i el mal temps que va fer!!

A na Isabel de s’Hostal Port Fornells per deixar-nos ocupar s’hotel durant ses festes.

A na Clara, na Laura, na Gràcia, na Tònia, n’Elisa, que sense sa seva ajuda els Reis Mags haguessin arribat tard!!!

A Marc, a Berni i a Manel, que van fer arribar els Reis a bon port.

A Txema per repartir regals dins es camió, A Joan, que sempre esta disposat a deixar es seu camió a ses Majestats per dur els regals a tots es fillets i filletes de Fornells, i a Sebastià i a Mònica de Tirant que ens deixen es tractor per sa carrossa. A Tolo que els va passejar per tot Fornells.

Als Reis que ens varen visitar, als seus Patges Reials i al seu Seguici, per tots els regals que van repartir a totes ses cases.

A sa Banda de Cornetes i Tambors de Fornells que acompanyen els Reis en el seu recorregut.

Molt especialment, a na Cati, na Sario i Xavi Piñol, que en tot moment van estar pendents de tot i, com sempre, van ser generosos a l’hora de sacrificar el seu temps per l’esbarjo dels altres.


Deja un comentario

Your email address will not be published.