La no diada del PP – menorca al día
Skip to content

La no diada del PP

Esquerra de Menorca-EM-EU

 

Després dels canons de confeti, el roscó gegant de Reis i una falsa pista de gel, amb motiu de la diada de Sant Antoni el PP de Maó ha tornat a treu al carrer l’invent  de l’acte institucional d’ofrena a Alfons III (distint del que es feia antigament), amb desfilada d’autoritats civils, militars també, guàrdies amb vestimenta de gala, banda de música i gegants, no sabem si per competir amb Ciutadella o per fer bombo dels regidors populars. A més, torna Mahón Medieval, de vergonyós nom, per a un mercat artificial ben poc medieval ni tradicional, i amb preus prou cars per als consumidors. No sabem si enguany tornaran les suposades antigues banderoles, o la “tradicional” l’ensaïmada amb pomada… Segurament, de quatribarrades, en veurem ben poques.

Diu el PP que aquestes activitats dinamitzen el centre de Maó. Una política activa d’ocupació laboral, treballar per un transport aeri digne i així desestacionalitzar la temporada turística sí que dinamitzaria la ciutat i els seus comerços. La política de veritat és la que es veu reflectida dins les cases i als carrers de Maó i la política cosmètica, la del  pa i circ del PP Maó es queda en un miratge de dinamització i de recuperació de l’economia. Pot haver-hi gent al carrer però no consumeix perquè veu com el seu poder adquisitiu disminueix any rere any. La parafernàlia, les desfilades de polítics i el menjatòrum gratis per a la població és el sant i senya del PP de Maó.

A més, a EM-EU ens preocupa la reducció del concepte de cultura a una simple activitat comercial i d’entreteniment. Sant Antoni a Maó hauria de ser una festa per recordar d’on venim, qui som I on volem a anar com a Poble. Sí, com a Poble, en majúscules, i açò al PP no li interessa. A Maó, Sant Antoni és una fira comercial. Queda saber què és Maó per al PP.

 


Comment

  1. gracias al pp podemos celebrarlo medianamente bien, hemos salido de la recesión y pocos se acuerdan como lo sufrimos con el anterior partido.

Deja un comentario

Your email address will not be published.