Regala independència! – menorca al día
Skip to content

Regala independència!

Maite Pons i Pons Secretària de Comunicació JERC-Illes.

Dia 23,  diada de Sant Jordi, surt a la venda un llibre carregat d’identitat pròpia. L’Editorial Arrela posa a disposició de tots els ciutadans dels Països Catalans un recull d’opinions sobre la situació de les Illes davant la independència de Catalunya.

“I si passa, què ens passa? Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera davant la independència de Catalunya.” , un llibre escrit per 33 autors illencs que posa de manifest el procés independentista de la nostra terra.

Des de les JERC-Illes, defensem el camí de les Illes cap a la sobirania i cap al dret a decidir, per aquest motiu:

AQUEST SANT JORDI REGALA INDEPENDÈNCIA

 

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.