Els joves diuen – menorca al día
Skip to content

Els joves diuen

Conxa Juanola, Ara Maó

El passat divendres dia 1 de maig Conxa Juanola, en nom d’Ara Maó, es va reunir a Barcelona amb un grup de joves de Maó per explicar-los què és l’agrupació d’electors, qui en forma part i quins són els seus objectius.

 

La trobada, en un ambient informal i distès, va permetre copsar la preocupació que tenen pel seu futur i sobretot la necessitat d’una participació activa en les decisions que es prenen en tots els àmbits. La governança, la cultura, l’ocupació i les situacions de pobresa van ser els temes més presents.
​Els joves van aportar la seva visió i van defensar que són indispensables per dissenyar un futur on la participació sigui un actiu i no només una paraula. Van demanar que la cultura abraci tota la diversitat de formes possible com l’única manera d’avançar cap a una societat millor; que es creïn llocs de feina estables i amb garanties socials, i que la prioritat és respondre a la situació de necessitat que pateixen moltes famílies al nostre municipi.

 

Són persones preparades, conscients, dialogants i amb ganes d’incorporar-se amb il·lusió a un moment clau, on les formes conegudes ja els sonen caduques.

 

A la tertúlia van sorgir preguntes, propostes, temors i esperances. Ara Maó ha sorgit precisament per buscar aquesta nova manera de fer dins les institucions, per no perdre les persones que s’estan incorporant a la societat i a les quals no podem defraudar. Un bon repte. 


Deja un comentario

Your email address will not be published.