A punto para una nueva Metal Fest – menorca al día
Skip to content

A punto para una nueva Metal Fest

La cuarta edición se celebra este jueves a las 21.00 horas en Sant Climent

1Asgardians
1Asgardians

El rock and roll de contundente sonido de los mallorquines The Full Metall Jackets, las afinaciones graves de los menorquines Cathequesis con sus guitarras de 7 y 8 cuerdas y el heavy-rock de la joven banda también menorquina Asgardians integran el cartel de la cuarta edición de la Metal Fest de Sant Climent, prevista para este jueves 20 de agosto a partir de las 21 horas en el campo de fútbol de Sant Climent, de carácter gratuito y en el marco de sus fiestas patronales.

The Full Metall Jackets.
The Full Metall Jackets.

The Full Metall Jackets llegan desde Mallorca, tratándose de un grupo que, con un sonido dicen que muy contundente, bebe de los clásicos de los 70 aunque con fuertes influencias actuales. Por su parte, Cathequesis  (con Trepi en guitarras y coros, Orfi como bajista, Massa con las guitarras, Pau como baterista y Jose como vocalista) es una banda de metal menorquín formada en 2010 y que hace unos meses ha publicado su doble CD de debut: ‘Libros 1 y 2 (Bautizo y Comunión)’. Mientras que los también menorquines Asgardians son una joven banda nacida en 2014 e integrada por músicos de entre 15 y 25 años: Adri y Kikus con las guitarras, Miquel con el bajo, Ocean con la batería, Yami con el teclado y Vane como cantante.


Comments (7)

 1. Després d’escoltar una entrevista a the full metal jackets a “esos cuernos rock” i veure una foto de concert amb la bandera confederada al fons i escoltar al cantant a l’entrevista dir que està fart de veure com alguns col·lectius de “fora” a Mallorca reben ajudes per poder menjar i ells (mesquinets) han d’assajar en uns galliners o estables de son sardina (com hem fet la majoria de grups tota la vida). Jo crec que s’hauria de replantejar qualque cosa com a mínim. No s’hauria de convidar a gent com a aquesta, o bé que qualcú m’ho expliqui si és que m’he perdut alguna cosa que no entenc.

  1. Segurament el que als ha convidat no havia vist l’entrevista a on surt aquest comentari desafortunat de un component de la banda i només ho fa per la seva música.

   La bandera confederada està tan arraigada dins el southern rock, el country i tot el rotllo “motero” que excepte a zones de USA només s’empra per estètica, no crec que uns mallorquins siguin seguidors del general Lee Grant XD

   Igualment el rotllo del rock and roll de ser contestari i rebel pot dur aquestes coses, com els punks dels ’70 amb esvàstiques, rockers dels 80 anticomunistes ultra patriotes o alguns blackers cremant esglèsies… moltes vegades és simplement per cridar l’atenció… ¡qué malote soy y que a contracorriente voy!

   A mi personalment l’únic que m’importa és la música i la llibertat d’expressió, estigui o no d’acord 😉

   1. Jo tampoc crec que siguin seguidors de Lee Grant. I que aparegui una bandera de fons fins a cert punt no li don importància, ja que a jo mateix em poden fer una foto pel carrer i si justament darrera hi ha una bandera del que sigui, després podrien dir que jo som simpatitzant del que representa aquella bandera. Però en aquest cas estan en un escenari, no mos hem d’enganyar.
    I no perquè estigui molt arrelada a una cultura és sinònim de que sigui bo i correcte.
    Tot i així, el preocupant són els comentaris que fa, ja que demostra clarament el que és i el que pensa. I és trist que es pugui excusar simplement dient que es un “comentari desafortunat” i que pugui ser per cridar l’atenció com ho feien els punks, rockers, mods, redskins, etc.
    Jo som un amant de la música i de la llibertat d’expressió. Però desafortunadament també som amant d’altres valors com per exemple el respecte. Aquest individu, evidentment, que és lliure de pensar i dir el que vulgui. Però s’ha de ser conseqüent amb el que es diu. I gràcies a la llibertat d’expressió puc saber que no aniré a escoltar a un grup amb un vocalista xenòfob.
    I si en un altre moment aquest cantant ha demanat disculpes, per descomptat, que també dirà molt a favor seu. Tots mos equivocam i tots canviam al llarg de la vida.

    1. Jajaja hablando de respeto y presionas para que no toque un grupo por haber preguzjado y dictado que su cantante es xenófobo… acusación que podría conducirte a una demanda.

     Qué triste debe ser ser tú jajajajaja

 2. Jajaja hablando de respeto y presionas para que no toque un grupo por haber preguzjado y dictado que su cantante es xenófobo… acusación que podría conducirte a una demanda.

  Qué triste debe ser ser tú jajajajaja

 3. Yo no he visto dicha entrevista,sólo puedo hablar de lo k vi en el concierto,estuvo realmente bien,tanto los de aki como los mallorkines y tengo k decir k todos los comentarios fueron más bien hacia la dirección opuesta a lo k se esta diciendo aki…repito k yo he visto la entrevista pero no parecían de este tipo de gente k se describe aki…

 4. El Joan es un amargado que no sabe ni lo que dice… sus razones tendrá para estar escocido pero razón no tiene ni un ápice. Menudo tontaco.

Deja un comentario

Your email address will not be published.