El PI de Ciutadella sobre les noves normes de Correus – menorca al día
Skip to content

El PI de Ciutadella sobre les noves normes de Correus

JUNTA LOCAL DEL PI CIUTADELLA


NOTA DE PREMSA. REBUIG A L’APLICACIÓ DEL RD 503/2007 A CIUTADELLA PER PART DEPROPOSTA PER LES ILLES – CIUTADELLA

1. EL PI CIUTADELLA expresa el seu rebuig a la modificació de la llei de prestació de serveis postals i en especial als criteris establerts al RD 503/2007 de difícil justificació, ja que atempta contra els drets dels ciutadans.

2 . EL PI CIUTADELLA discrepa de l’aplicació feta d’aquest criteris per part de la Comisió Nacional de Mercat de Valors i Competència al municipi de Ciutadella ja que al nostre entendre limita el servei de forma injustificada. Les bústies individuals no domiciliàries que han de pagar els mateixos ciutadans a les oficines de correus o els casillers concentrats pluridomiciliaris són conseqüència d’una injusta interpretació de la legislació i deixa sense un servei bàsic a milers de ciutadans.

3. De EL PI CIUTADELLA deim que el servei de correus ha de ser universal, públic i estatal. També tenim clar que la custòdia del correu és responsabilitat de correus fins al domicili particular, no a un lloc tirat enmig del carrer.

JUNTA LOCAL EL PI CIUTADELLA


Deja un comentario

Your email address will not be published.