A la senyora Margaret Mercadal – menorca al día
Skip to content

A la senyora Margaret Mercadal

Elena Baquero, Enric Casanova i Jaume Garau. Diputats del Grup Socialista al Parlament de les Illes Balears


La senyora diputada del PP, Margaret Mercadal, es dedica a insultar, via carta a la premsa, als membres del govern que troba oportú. Primer va ser el conseller Joan Boned que com li va dir que vingués a les comissions i plens millor preparada, i sabent del que parlava, ella el va qualificar de ‘masclista’. Ara li ha tocat el torn al Director de l’IB Salut el senyor Juli Fuster a qui, interpretant les seves paraules pel costat que pica, li diu que és un ‘esnob’.
MASCLISTA és aquell que menysprea a una dona pel fet de ser-ho i el conseller Boned no li va dir que anava mal preparada pel fet de ser una dona, sinó en relació a la seva capacitat.
ESNOB significa, segons el diccionari de la RAE, “persona que imita amb afectació les maneres, opinions etc. d’aquells que considera distingits”, ja ens explicarà a qui imita el senyor Juli Fuster.
Creiem, senyora diputada Margaret Mercadal, que s’ha equivocat de paraula en titllar d’esnob al senyor Juli Fuster i que li dóna la raó al conseller Boned quan li diu que no es prepara bé les seves intervencions o en aquest cas els seus escrits.

Per cert, a la comissió d’Economia de dijous passat vostè va dir -parlant de les empreses agroalimentàries-, que els treballadors de les Balears no estan preparats!!!

Citant les seves paraules de la carta que ha publicat darrerament al diari “me da vergüenza que un representante público piense esto de un colectivo del cual yo formo parte.”  Idò bé, imaginem que deu està ben avergonyida de vostè mateixa doncs pensar això dels treballadors del sector agroalimentari no és propi d’una representant publica com vostè mateixa ens diu.

 

Senyora diputada, “se ve antes la paja en el ojo ajeno que la viga en el propio”

 

ars


Deja un comentario

Your email address will not be published.