Llibertat d’informació i burda difamació – menorca al día
Skip to content

Llibertat d’informació i burda difamació

Isabel Rodríguez Anglada. Regidora de Cultura d'Alaior


En relació a la polèmica suscitada per l’ús de la Sala d’Activitats Ciutadanes, com a regidora responsable de la gestió dels espais culturals m’agradaria que quedessin clares un parell de cosetes:

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alaior mai ha prohibit la celebració de cap acte comunicat amb prou antelació, de forma correcte, per instància i amb especificació dels intervinents, que és el que pertoca.

Ni Junts per Lô ni el Consell de Menorca van anunciar en la forma en què correspon fer l’arribada de la presidenta Maite Salord, que ho és de tots els menorquins i en tots els casos mentre ostenti el càrrec que representa i a qui li ha faltat – ens mantenim– la cortesia institucional a la que hauria de sentir-se subjecta, al marge dels actes partidistes o de participació ciutadana que la puguin dur a un ajuntament.

Tanmateix, a la llibertat d’expressió i d’opinió ens remetem per a destacar el nul sentit protocol·lari que té aquesta presidenta quan ha fet circular per les xarxes socials el contingut de la carta que va remetre a l’alcaldessa d’Alaior.

Voler fer veure que estem en contra de la llibertat d’expressió és una fal·làcia que fàcilment queda desmentida i desmuntada pels fets i pel dia a dia d’aquest Ajuntament que practica la transparència, governa per a tots els ciutadans i que se pot comparar amb qualsevol altra institució de l’ illa, en acolliment d’actes de tot caire, i mai sortirà malparat. La mateixa Maite Salord ha ocupat tribuna en el Consistori, sense cap entrebanc.

Només en el que portem del mes de febrer, entre d’altres activitats, hem acollit: dia 5, acte de Podemos; dia 5 acte literari amb el conseller Miquel Àngel Maria, organitzat per l’equip de govern; dia 11 de febrer, projecció de pel·lícula sobre el cas Bàrcenas, a convocatòria per el grup Junts per Lô; dies 13 i 14 celebració de les Jornades d’Educació Emocional, convocades per el CEP, amb participació de la Directora General del Govern i del conseller d’Educació del Consell de Menorca…

No per moltes mentides que es diguin, habituals enrenous i etiquetes simplificadores que ens vulguin penjar, això canviarà.

I sempre que creguem que governants d’altres administracions cauen, com constatem una vegada i altra, en deslleialtat institucional, ho tornarem a denunciar a l’empara de totes les llibertats que no són exclusiva de l’esquerra sinó de tothom.

 

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.