Skip to content

“Seguím reclamant via lliure”

Una opinió de la associació Amics des Camí d'en Kane de Ferreries

Una sortida reivindicativa.
Una sortida reivindicativa.
Tindrà lloc el proper diumenge día 10.

Amics des Camí d’en Kane seguim reclamant via lliure pel Camí d’en Kane al seu pas per Ferreries, tenim la sensació de que s’ha avançat poc després d’un any de nou govern a Menorca i a Ferreries, de moment s’ha avançat poc en el gran objectiu d’obrir pas per aquest històric camí de Ferreries i de Menorca en general, i per aixó tornam i sortim de nou a reivindicar. Tenim molts temes pendents encara:
-El pont de Binimoti està que cau, la propietat de Binimoti en lloc de col-laborar dificulta tot el que pot les gestions que fa el Consell Insular de Menorca per tal d’inspeccionar-lo i traçar un pla de recuperació.
-No entenem molt bé per què encara hi ha aixecada la paret il-legal entre Binimoti i La Marcona, tallant el pas del Camí d’en Kane. D’això ja en fa 2 anys.
-La barrera electrònica il-legal de l’entrada de Binimoti s’hauria de substituir per una barrera convencional menorquina, a més de tallar sense raó el pas del Camí d’en Kane. Ja hem perdut el compte dels anys que això està així il-legalment.
-Ens agradaria que s’avancés amb el tema dels convenis de Santa Rita i Terra Roja, com a mínim s’hauria de poder passar sense cap problema fins a Mercadal pel Camí d’en Kane.
-Esperam amb delit l’arribada de l’informe jurídic Massot que ha de permetre tenir base legal per o bé recuperar definitivament el camí o fer, si fa falta, l’expropiació dels terrenys per poder obrir novament camí.
L’obertura d’aquest tram de Camí d’en Kane que seguim reclamant i reivindicant ho feim pensant en el bé de tothom, pensam que serà en benefici de tothom poder gaudir d’aquest històric camí. D’aquí ve el nostre lema: Camí d’en Kane obert a tothom!
Diumenge 10 de juliol farem una sortida reivindicativa, partirem a les 9,30 hores de plaça Espanya de Ferreries, arribarem fins a la paret il-legal de Binimoti, berenarem junts i tornarem a mitjan matí. També dissabte 9 de juliol durant el matí posarem paradeta informativa a plaça Espanya de Ferreries per repartir tríptics informatius i vendre samarretes de la nostra associació, recursos econòmics necessaris per seguir funcionant com a agrupació

Amics des Camí d’en Kane de Ferreries


Comments (3)

Deja un comentario

Your email address will not be published.