“Temps” – menorca al día
Skip to content

“Temps”

Un article d'en Juan Juncosa

Juan Juncosa.
Juan Juncosa.
(Foto: AMIC)

Vaig entrar en els “reels” d’Instagram. Veient aquests vídeos curts em van volar més de dues hores. Com són curts pràcticament els veus tots. Segons el teu estat emocional prestes més atenció a uns que a uns altres. Una cosa certament perillosa. Perquè si et sents deprimit o trist tal vegada prestes més atenció als quals augmentaran aquesta sensació. Per contra podem trobar vídeos de motivació que pretenen en pocs segons donar-nos una lliçó. Pot ser que ho aconsegueixin o que aconsegueixin l’efecte totalment contrari. O simplement pots anar veient vídeos i vídeos i passar les hores sense viure. El temps és una cosa que mai tenim per a dedicar a allò que no ens interessa, però que deixem escapar amb facilitat amb qualsevol cosa. El temps és allò que mai recuperarem. Que quan ens sentim malament només volem que passi i els perdem amb qualsevol cosa que ens distregui. En deixar aquesta distracció i tornar a la realitat; pot ser que a més de continuar sentint el dolor que havíem apaivagat, ara tinguem la sensació d’haver perdut el temps. Si trobes motivació per a fer les coses genial. Però si no les trobes, hi ha coses que tenim l’obligació de fer. És important saber que encara ens queda molt per caminar, per conèixer i per experimentar. Així que a dalt amb ànim o sense ell i avanci.

.- Aquest és un article de juanjuncosa.com i AMIC per a Menorcaaldia.com


Comment

Deja un comentario

Your email address will not be published.