Skip to content

“Esgotat”

Un article d'en Juan Juncosa

(Foto: Pixabay)

Existeixen moments en els quals un se sent esgotat, extenuat. Sembla que qualsevol cosa que et succeeix en la vida, per nímia que sembli, pesa molt. Ja no caben més càrregues a la teva esquena. Et sents vençut per qualsevol situació i sense energia per a fer-li front.

Sense ganes d’escoltar cap mena de problema, sigui propi o aliè. Sense capacitat per a prendre decisions. L’única cosa que vols és allunyar-te de tot i de tots. Fins i tot dels consells que volen donar-te per a ajudar-te. Lluny, lluny, només sol i tranquil, sense esperança ni il·lusió per res.

Vull suposar que, igual que quan al cotxe li falta gasolina, és resposta; que quan la pila fallen, es canvien. Aquesta tal vegada basta comparació ens farà reflexionar. Allunyar-nos de tot per uns dies, tal vegada és la forma de recarregar la nostra energia. Perquè la vida cal viure-la i no sempre aquesta succeeix com ens agradaria.

Tal vegada en moments així pots pensar que no val la pena viure una vida així. Però segur que podràs veure que coses similars els han ocorregut a uns altres i han tirat endavant. Mirant la teva pròpia vida segur que has tirat endavant en altres dificultats. Només busca la forma més còmoda i possible per a recarregar la teva energia i veuràs com a poc a poc les coses es dilueixen i deixen de ser tan intenses.

Ja ho diu el refrany popular “no hi ha mal que cent anys duri”. A vegades no necessitem motivació, només deixar passar el temps.


Comment

Deja un comentario

Your email address will not be published.