Cultiu dels rosers en tests

Perquè el cultiu de rosers en tests sigui un èxit, és necessari triar una varietat que ja estigui en estat adulta i que en el seu creixement no arribi a aconseguir una grandària molt gran, per la qual cosa sempre és bo optar per rosers nans o miniatures.
Perquè el creixement sigui òptim, els tests han de col·locar-se a ple sol i regar sempre sobre la terra i no les fulles, ja que sinó, pot fomentar-se l’aparició de fongs.
Els rosers en tests, han de rebre el fertilitzant correcte, i és important aplicar-ho a la meitat de la primavera i quan comença l’estiu, quinzenalment. Sempre recorda treure les flors marcides, doncs això ajudarà a l’aparició de flors noves.
Cada hivern és necessari podar les seves branques i els experts recomanen treure el roser del test cada dos o tres anys amb la finalitat de renovar la terra. S’ha de retirar almenys dues terceres parts de la terra i tallar la mateixa proporció d’arrels.
Els rosers poden contreure diferents malalties provocades pels fongs, com la taca negra o la floridura blanca. Examina les fulles regularment per a verificar que no presenten signes d’ells.
Com més profunda sigui el test, molt millor. Has de calcular aproximadament 30-40 centímetres de profunditat per als rosers miniatures, 40-50 centímetres per als híbrids i 50-60 centímetres per als rosers anglesos i els trepadors.

 

.-Aquest és un article de decoracionesyjardines.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *