Skip to content

Ho haguéssim fet d’una altra manera

Entesa de l'Esquerra de Ferreries

En política, com en moltes altres coses de la vida, es poden arribar als objectius proposats per camins i dreceres diferents, els qui governen solen utilitzar les formes, els canals i les vies de comunicació que creuen més adients per informar als ciutadans de la feina que es vol dur a terme. Per exemple, la forma de governar i de comunicar de l’actual govern del PP a l’ajuntament de Ferreries als partits polítics de l’oposició i a la gent en general és la que és, totalment respectable i legítima, però des de l’Entesa segurament moltes coses les haguéssim fet d’una altra manera. A saber:
-Ens arriba la notícia de que la gestió de la Sala Multifuncional ho durà a terme una empresa privada sota el control de l’ajuntament de Ferreries. Havíem entès que s’arribaria a un consens amb tots els partits polítics i amb algunes entitats de Ferreries per dur endavant aquesta gestió. L’Entesa ho haguéssim fet d’una altra manera.
-Ens va arribar per sorpresa de que ja teníem projecte Bulevard a l’antiga carretera general. Havíem entès que el millor era escoltar primer a la gent de Ferreries, als altres partits polítics i arribar a un consens per tenir un projecte conjunt. L’Entesa ho haguéssim fet d’una altra manera.
-No hem entès encara la decisió de tancar l’antic Museu de la Natura i posar-hi al seu lloc una exposició permanent de geologia de Menorca. Havíem entès que es tancava perquè no hi havia doblers per mantenir l’antic Museu de la Natura però van sortir 30.000 € per a l’exposició de geologia de Menorca. L’Entesa ho haguéssim fet d’una altra manera.
I així un munt de temes que pensam que l’Entesa ho haguéssim fet d’una altra manera:
Camí d’en Kane, projecte de s’Enclusa, el quiosc de Cala Mitjana, el pàrquing de Cala Galdana, el contacte i la comunicació amb les entitats, amb els centres educatius, amb l’Agenda Local 21… la gestió dels residus orgànics, el deute econòmic d’altres administracions, etc.

Deja un comentario

Your email address will not be published.