Previsions astrològiques per Roser Bona (del 12/03 al 18/03)

Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Amb tres planetes a Casa XII, t’enfoques en el teu món interior. Es poden donar amors secrets o platònics, d’aquells que et fan somniar. Aquests dies estàs més reservat.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Venus i Neptú per la Casa XI, encara et poden portar alguna sorpresa en forma de nou amor. En aquests dies pots tornar a trobar-te amb algun vell amic a qui aprecies molt.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Va finalitzant una etapa professional que deixa força aprenentatge i noves responsabilitats. Si esperes noticies d’un projecte compartit, ara es comencen a moure coses.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si tens parella, podeu col·laborar plegats en un projecte professional. Pots rebre noticies d’un amor passat que ara viu lluny. Compte, perquè pot venir amb proposicions.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Estàs una mica evasiu i prefereixes tancar-te al teu món, abans que enfrontar alguns problemes. Et poden proposar formar part d’una societat i implicar-te en un negoci.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Molta activitat a Casa VII, el que es tradueix amb un augment de la vida social, tant presencial com a les xarxes. Potser toca fer alguns tràmits vinculats a la salut.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Temps de prendre’s les coses amb tranquil·litat. Adoptes hàbits que col·laboren en millorar el teu descans i la salut en general. Es pot donar un enamorament a la feina.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Una persona t’atrau, però estàs guardant silenci perquè no tens clar que et correspongui. Possiblement l’altra persona, pensa el mateix. Planteja’t donar el primer pas.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Sospeses qüestions que donaves per fetes i mires al passat, per comprendre millor. En l’amor romàntic, les coses estan una mica paralitzades. Cal esperar unes setmanes.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mart en bon aspecte a Saturn, dona un moment força productiu. Si tens negoci propi, és temps de prosperitat. Et reafirmes amb seguretat i poses límits sense despentinar-te.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si véns d’una etapa de restriccions econòmiques, actualment hauries d’experimentar una millora. Venus a Casa II, inclinar a donar-te alguns capricis i a menjar més dolços.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Sol, Venus i Neptú, poden atraure un regal inesperat, una mica de pau o  bé un enamorament. Podries tenir un veí incívic i caldrà tenir paciència, ja vindran solucions.

 

.-Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *