Previsions astrològiques per Roser Bona del 2 al 8 de setembre de 2022

Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Mart per la Casa III en tensió amb el Sol, suggereix prudència verbal, sobretot pel que fa al sector laboral.  Una bona xerrada amb un amic, serà alliberadora.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): En l’amor pots mostrar-te una mica impacient. Voldries que les coses avancin, però tot demana el seu temps. Bon moment per organitzar la dieta i cuidar-te més.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): El bon aspecte Mercuri/Mart facilita que les coses es moguin i tornen les ganes d’emprendre. Una persona amiga podria manifestar el seu interès sentimental en tu.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Dies per posar la llar al dia o fins i tot per fer mudança. Li dones voltes a algunes coses i això t’estressa massa. Comença pel més urgent i tot s’anirà fent.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): L’economia et continua traient una mica el son. Et prepares per a la tornada a la rutina habitual amb el ferm propòsit de reservar un temps només per tu cada dia.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): La tensió del Sol al teu signe amb Mart a la Casa X, inclina a haver de prendre decisions al sector professional. Moments de gran romanticisme amb la parella.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si ets dels que no els agrada l’esport, caminar pot ajudar-te a dormir millor i alliberar l’estrès. Podries viure un moment de tensió sexual amb una amistat.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): En un assumpte sentimental et pots veure inclinat a haver de triar si vols seguir o deixar-ho córrer. Amb el Sol per Casa XI pots ampliar el teu cercle social.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Amb Júpiter per la Casa V podria aparèixer un amor del passat. El sector laboral no està exempt d’algunes tensions, però aquesta vegada controles tu la situació.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si cerques parella i no trobes la persona adequada, no tinguis pressa. Et planteges què vols fer amb el teu futur professional i no descartes canviar de sector.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): La tensió Saturn/Urà inclina a un temps de deixar enrere el que ja no funciona. És una etapa d’alliberar-se del passat per estar atent a les noves oportunitats.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb Júpiter i Neptú retrògrads pren-te un temps abans d’actuar. Reps molta informació i hauràs de filtrar-ne el contingut per no sobrecarregar el sistema nerviós.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *