Previsions astròlogiques per Roser Bona (del 19/03 al 25/03)

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): FELICITATS! El Sol entra al teu signe i renoves energies. Més desplaçaments per motius laborals. Et comuniques amb força franquesa, el que et pot portar algun enfrontament.

 Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): El Sol en trànsit per Casa XII, inclina a un temps de certa contenció i reclusió. Et mostres una mica desconfiat amb el teu entorn. Cuida la gola dels canvis de temperatura.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Més contacte amb els amics. Podries conèixer algú amb qui sentiràs una forta atracció. Caldrà però, ser prudent a l’hora de manifestar el teu interès per evitar malentesos.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): No t’hauria de mancar la feina amb el trànsit del Sol a Casa X. També podries adquirir més responsabilitats. Si fins ara no ho feies, pots plantejar-te la paternitat.

 Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Possible viatge per raons professionals. Recuperes una mica l’ànim i també algun bon hàbit, com ara l’esport. Toca fer tràmits per ajudar a algú de l’àmbit familiar.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Si estàs esperant algun ajut o subvenció, pots rebre’n la concessió. Amb Mercuri per Casa VII, es dona una bona predisposició de la parella a tractar temes delicats.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): El Sol per Casa VII, activa els assumptes de parella i les col·laboracions amb els altres. Compte amb els malentesos a la feina, caldrà ser prudent per no ficar la pota.

 Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): El Sol per la Casa VI, porta algunes millores al sector laboral i recuperes una parcel·la de poder que creies perduda. El focus es posa també, en la salut i la dieta.

 Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): S’activa el sector de l’amor i sembla que alguna cosa s’està gestant. Amb la primavera es donaran els primers fruits. Si tens fills adults, la relació amb ells, millora.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El Sol activa qüestions domèstiques, tan pel que fa a les millores a la llar com un possible canvi de residència. Estàs mentalment més actiu, però també una mica inquiet.

 Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Per poder guanyar més diners, és necessari sortir de l’entorn habitual. Alguns contactes o amics et proporcionen oportunitats laborals. Et retrobes amb un germà o germana.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Inici d’etapa pel que fa a les finances. Per una banda, cal reestructurar l’economia i fins i tot implantar l’estalvi i per l’altra, marca un futur de més estabilitat.
.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *