De braçada en braçada

Tita Llorens és totas una referent en el món de la natació a Menorca. De braçada en braçada s’ha guanyat el nostre cor i la nostra estima aconseguint fites impressionants. Ha nedat de Menorca a la península, entre d’altres.

El 4 de juliol afrontarà un nou repte. Aquest cop vol cobrir l’anomenada Batalla del Rande per dos cops. Aquets prova es celebra a la Ria de Vigo i consisteix en anar des de les Illes Cíes fins a San Simón. És una distància  de 27 quilòmetres. Na Tita no en té prou. El 4 de juliol vol sortir de San Simón per anar a les Cíes i tornar. 54 quilòmetres en total. A més, com és costum en ella, ho pensa fer sense neoprè. Tenint present que l’Atlàntic té un  aigua molt més freda que la del Mediterrani i que les corrents també són més fortes…és per pensar-s’ho.

Però a la imatge que ens presenta n’Antxon Castresana es veu ben clar que na Tita sap com fer-ho. De braçada en braçada. De mica en mica. La meta ja arribarà. Fins que creui la línia d’arribada ella seguirà nedant amb el seu amic el mar. Perquè qui es passaria tant de temps a l’aigua si no tingues al mar com a bon amic?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *