Previsions astrològiques per Roser Bona del 21 al 27 de maig de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Mart a Cranc et fa posar la vista enrere i et sents una mica nostàlgic. Cerques algun vell amic per la xarxa. Assumptes de parella demanen una solució i caldrà enfrontar-ho.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): El Sol per Casa II inclina a haver d’ocupar-se de fer números i posar l’economia al dia. També és bon període per millorar la dieta i perdre algun quilo si ho necessites.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): FELICITATS, el Sol entra al teu signe i comença el període anual en què renoves energies. Augmenten els contactes i les comunicacions. Pots viure alguna curiosa sincronia.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): L’aspecte de Mart a Cranc amb Neptú propicia accions mogudes per la intuïció. Fes cas al teu instint en assumptes materials, com inversions o nous projectes professionals.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): La teva salut demana que hi posis atenció. Sobretot que milloris els horaris de son i t’organitzis l’alimentació. El Sol per la Casa XI, activa el sector de l’amistat.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): La quadratura Mercuri/Neptú inclina a no veure clar quin és el camí que has de seguir en el sector professional. Dies de trobades romàntiques i creativitat literària.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Amb el Sol transitant per Casa IX augmenta el moviment i els viatges de plaer. Si hi havia problemes amb la família política, es recupera el diàleg per arreglar les coses.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Amb el trànsit de Plutó retrògrad, mires el passat amb deteniment per comprendre el present. Una exparella et busca, però tu ja has passat pàgina i tens altres objectius.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol per casa VII activa els assumptes de parella que estiguin pendents de conversa. Entren noves persones a la teva vida que poden portar interessants sorpreses.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El terreny laboral et demana més implicació, però també t’ofereix més èxits i alguna compensació econòmica. Una persona del teu interès es mostra una mica bel·ligerant.

 Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Més activitats compartides amb els fills. Dies de bones lectures i profundes reflexions. Estàs més inquiet mentalment, amb força curiositat i et planteges tornar a estudiar.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Possibles tensions a casa amb els teus, potser hi ha coses a aclarir. Augmenta l’activitat física, posa ordre al teu voltant i veuràs com tot comença a fluir millor.

 

.-Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *