Previsions astrològiques per Roser Bona (del 01/01 al 07/01)

Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): La teva economia demana acció, però també paciència. Possibles despeses en informàtica o tecnologia. Com que no pots viatjar, possiblement cercaràs fer més esport per apaivagar l’estrès.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Júpiter i Saturn a Casa X, obren nous camins al sector professional. Sents que és hora de moure fitxa. Compte, però amb l’excés de confiança que podria portar pèrdues.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Ets comunicatiu i t’agrada parlar amb uns i altres, però algunes persones poden fer canviar el teu ànim i deixar-te sense energia. Fas gestions per millorar l’economia.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Júpiter i Saturn a Casa VIII, activen el sector i podries demanar un crèdit o una hipoteca. Amb la parella s’obren noves vies de diàleg i la relació es pot fer més estable.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Pots sentir que la parella i tu parleu un altre llenguatge el que provoca discussions. Potser toca deixar l’orgull de banda. Voldries actualitzar algun aparell informàtic.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Si no tens parella, penses seriosament en que t’agradaria conèixer algú especial aquest proper any. Si estàs esperant un nou contracte laboral, pots tenir bones noticies.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Sigues prudent a casa, un descuit podria provocar algun incident relacionat amb l’aigua. Tendència a l’evasió, cerques oasis on puguis deixar de pensar en els problemes.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): La situació laboral pot millorar i també l’economia. Et dones alguns capricis i inverteixes en imatge. Pot començar un coqueteig amb algú desconegut, que et sorprendrà.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): La conjunció Júpiter/Saturn a la teva Casa III pot portar nous interessos intel·lectuals. Podries iniciar un nou estudi o bé renoves la manera d’enfrontar les coses.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Generes certa enveja a la feina i pots tenir algun moment de tensió. Una persona, possiblement d’una xarxa social, et mira amb bons ulls, però encara no passa a l’acció.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Normalment acostumes a mirar al futur, però ara tens ganes de tornar a tenir notícies d’una persona del passat. Una amistat pot mostrar interès en tenir alguna cosa amb tu.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): La conjunció Júpiter/Saturn a Casa XII inclina a que en els propers anys tinguis oportunitats per madurar. De moment, cerques maneres de millorar la relació amb tu mateix.

.-Un article de Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *