Les 5 tendències que avancen els canvis de look de les famoses

Quan un personatge famós decideix fer un canvi de look, els professionals del cabell es posen a la feina per a analitzar tots els detalls. I és que, en molts casos, és allí on es troben les claus del que es convertirà en tendència cada temporada. Amb això en ment, analitzem 5 canvis de look recents de les famoses més top perquè, si et ve de gust, rebis la primavera estrenant cabellera.

1. El bob parisí d’Ana de Armas
L’actriu Ana d’Armes va començar l’any estrenant una afavoridora cabellera bob amb serrell. Com explica Gema Eguiluz, CEO del saló In-Aparença Hair Design, “dins dels diferents estils bob, es poden distingir dues modalitats: els talls més rectes i quadrats que acaben just damunt de la mandíbula i els talls més solts amb una forma menys rígida”. I afegeix que: “A l’ésser un tall tan versàtil, atemporal i que pot englobar diferents estils dins del mateix tall, és molt important encertar amb l’estil adequat no sols amb la textura del cabell, sinó també segons la forma del rostre i l’acabat, ja sigui sobri o desenfadat.” Si tens dubtes de quin estil podria quedar-te millor, demana consell al teu perruquer!

2. Cara Delevingne es passa al Bronde
La model s’ha atrevit a fer pràcticament de tot amb el seu cabell, els talls i colors més radicals i extrems, però amb els tons més foscos ha coquetejat poques vegades. Ara, com explica Eduardo Sánchez, director de Maison Eduardo Sánchez, “s’apunta a una de les tendències indiscutibles de la temporada, la naturalitat, i aposta per un to a mig camí entre el ros fosc i el castanyer clar”. I afegeix que, el Bronde “es tracta d’una fantàstica elecció de cara als pròxims mesos de primavera i estiu perquè els tons més càlids i daurats combinen molt bé amb les estacions de més sol. És un to perfecte per a les brunes que volen coquetejar amb el ros o per a començar una transició a un cabell més clar, però també per a rosses que vulguin donar-li més profunditat i calidesa al cabell.”

3. La diadema dels noranta de Kim Kardashian
Vols un canvi però sense haver de recórrer a les tisores o el tint? La socialité, model i empresària estatunidenca Kim Kardashian va publicar en el seu perfil d’Instagram una selfie on lluïa una coleta alta, supertirant i amb el cabell extrallis, adornada amb una diadema ampla elàstica molt típica dels noranta. Segons Pedro Moreno, Education Manager de Jean Louis David, “hem de tenir en compte que la diadema buidarà el nostre front, per la qual cosa és perfecta per als rostres amb trets rectangulars. Visualment pot donar sensació de major llargada al rostre”. A més, afegeix que “estilitza, perquè buida el cabell, emmarca el rostre i potències els trets facials alhora que dóna un toc xic, sofisticat i de glamur, depenent dels accessoris amb els quals ho acompanyis.”

4. El tallat garçon de Jennifer López
T’ho explicàvem fa només uns dies: la cantant Jennifer López, reina de les extensions i volum extrem, va sorprendre amb un tall garçon d’estil anys 90, a càrrec del seu perruquer de capçalera Chris Appleton. Com afirma la perruquera Raquel Saiz, de Saló Blue, «s’atreveix amb un garçon, un dels curts amb més feminitat, i ho fa a més amb unes textures humides que es combinen molt bé amb la sensualitat de la seva pell. Aquest és el missatge que semblar haver-hi darrere.” I afegeix: “Aquest look resumeix a la perfecció algunes de les tendències més destacades del moment: un tall amb flocs llargs en la part superior i serrell que apareix gairebé recte, però que es pentina cap a un costat i que emmarca el seu rostre, sobretot ressaltant els seus ulls.”

5. Shakira s’atraveix amb el rosa
Entre tots els canvis de look de les famoses, la cantant Shakira posa la nota més original en atrevir-se amb el color rosa. En concret, un rosa magenta molt vibrant. A més, se suma a l’última tendència que incorpora la gamma dels roses a les cabelleres castanyes. “Aquest rosa tan intens és un dels tons que arriben aquesta temporada, molt més profund, ideal per a cabelleres més fosques. El magenta li dóna més vibració, més caràcter, en allunyar-se de la dolçor dels pastissos. Per això, encara que com ella diu en les seves xarxes socials no era la primera idea que tenia al cap, el resultat em sembla més encertat, li va molt bé als seus trets i a la seva forta personalitat», assegura Charo García, de Saló Ilitia.

 

.-Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *