Esperant l’estiu

La pandèmia ha fet molt de mal a tots els sectors, però el de la restauració és un dels més afectats. Els cobrefocs i altres restriccions han deixat molts negocis en situació crítica. D’altres intenten subsistir i aguantar a l’espera d’un futur millor.

A tota l’illa hi ha locals amb un encant especial i que són punts de trobada. A Ciutadella un d’aquest és el Bar Imperi. Situat estratègicament al cap de cantó de la Plaça des Born i el carrer de la Puríssima es troba al centre neuràlgic de Ponent. Al punt on es toquen la zona peatonal i la zona per a vehicles és el lloc ideal per un encontre.

El Bar Imperi, com tots, ha passat les mil i una per aguantar, però, com es veu a la foto de n’Antxon Castresana ja es veu l’arribada de la llum del sol perque s’atraca l’estiu i amb ell, els turistes.

En un moment en que Menorca perd un dels seus grans establiments com l’American Bar de Maó, que d’altres com l’Imperi es mantinguin suposa una llum d’esperança de cara a un demà on podrem tornar a viure, beure i riure amb la normalitat d’abans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *