Olis repel·lents de mosquits

Arriba el bon temps, cosa que a tots i totes ens agrada. Però amb el bon temps també arriben els temuts mosquits, i les molèsties que generen.

Per fer fora els mosquits de casa nostra, i evitar les seves molestes picades, no sempre és necessari recórrer a productes químics. A més de múltiples plantes que els allunyen de manera natural, com poden ser la citronel·la, el llorer, o la lavanda, podem optar per olis repel·lents de mosquits.

En establiments del tipus farmàcies, parafarmàcies i supermercats podem trobar diferents tipus d’olis repel·lents de mosquits els quals, curiosament, tenen com a principal matèria activa extractes de determinades plantes. Aquest fet avala l’eficàcia de les plantes repel·lents de mosquits.

Entres ells, destaquen l’oli de lavanda, l’oli de citronel·la, l’oli d’arbre de te i l’oli de soia.

Tots ells poden trobar-se ja preparats en establiments, però podem comprar els seus olis essencials i diluir-los en oli per a aplicar-ho directament sobre la pell. Això sí, és recomanable triar un oli ecològic i que a més permeti ser un gran hidratant per a la pell.

 

.- Aquest és un article de floresyplantas.net i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *