Com augmentar la seguretat de la llar

Una de les majors preocupacions quan tens una casa és la por quan el teu habitatge es queda sol (per exemple, en època de vacances) i, fins i tot, quan estàs dins d’ella. T’ajudem a aconseguir fer de la teva casa un habitatge segur.

La porta d’entrada ha de ser la més segura, robusta i resistent possible. I és molt important tancar bé la teva casa tant quan estàs en ella com quan surts.

Pel que fa a les finestres, la millor manera de protegir-se és instal·lant finestres d’alta qualitat espanta-lladres. El ferratge ha de tenir un tancament reforçat especial, amb diversos punts de tancament, i xapa anti palanques. El vidre més recomanable és el laminar, ja que és molt fort i resistent. I el perfil, un material molt recomanable és el PVC, ja que és molt dur i resistent. I no t’oblidis que una bona persiana també actuarà com a barrera dissuasiva.

I ja dins del teu habitatge, és aconsellable la instal·lació d’alarmes o sensors, que també prevenen d’incendis i avaries. Uns altres trucs com no deixar els objectes de valor a la vista i evitar guardar-los en el dormitori principal, no publicar per xarxes socials que deixaràs el teu habitatge sol, desviar les trucades de telèfon o demanar-li a alguna persona de confiança que t’ajudi a mantenir l’aparença d'”habitatge habitat”… t’ajudaran en la tasca d’espantar els indesitjats intrusos.

 

.- Aquest és un article de viviendasaludable.es i AMIC per a Menorcaaldia.com 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *