Consells per a lluir un look perfecte per Nadal

A poc a poc ens anem aproximant a Nadal, una època en la qual és habitual la celebració d’àpats i reunions familiars o amb amics. És important encertar el look que utilitzarem per a cada ocasió. La clau està a combinar l’elegant amb el còmode, sense sortir-nos molt de la nostra zona de confort. Volem compartir alguns consells que poden ser de gran ajuda.

Crea el teu look a partir del que ja tinguis. Uns mateixos pantalons o faldilla pot semblar diferent canviant-li la part de dalt, els complements i les sabates. Juga amb les teves peces fins a aconseguir la combinació buscada per a l’ocasió. Els abrics també donen molt joc a l’hora de vestir i canviar el nostre look.

No et disfressis per a l’ocasió. Quan parlem de disfressar-nos ens estem referint a vestir-nos amb roba que està molt allunyada de la qual habitualment usem. És important que apostem per un look que vagi concorde a la nostra personalitat i que ens vegem reflectit en ell.

Triar les sabates. L’ideal sempre és apostar per un calçat còmode, amb el qual els nostres peus no sofreixin. Són moltes les que tendeixen a comprar sabates noves per a aquests esdeveniments, però recomanem usar alguns que tinguem i que sapiguem que no ens faran mal. Cal no oblidar que aquestes reunions familiars, del treball o amb amics, se solen allargar molt en el temps. No sempre la sabata de taló és la millor opció. Hi ha moltes altres opcions igual d’elegants.

Maquillatge per a lluir bella. Si voleu lluir espectacular durant les festes nadalenques, il·luminar el rostre és clau. Per a això, el primer seria aplicar una bona base de maquillatge fent servir una esponja amb l’objectiu d’unificar el cutis. Després d’aquesta base, pots maquillar els ulls amb tons fumats o bé tons neutres, encara que l’elecció dependrà de la roba triada. No t’oblidis d’usar un bon pintallavis per a ressaltar aquesta part de la teva cara.

Compte amb els complements que s’usin. Els complements sempre són els grans aliats per a aconseguir un look espectacular, això sí, sempre que s’encerti la seva elecció. Per exemple, si volem completar la vestimenta amb joies, no hi hauria cap problema, però tampoc abusis per a no semblar un mostrari.

 

:_ Aquest és un article de estasdemoda.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *